Word fan van onze facebookpagina en wees altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en evenementen van je favoriete dansschool.

nieuws

 

Zomercursussen: Iedereen kent het gezegde 'rust roest'. Om dit fenomeen tegen te gaan zijn er tijdens de maanden mei en juni nog enkele zomercursussen aan heel democratische prijzen! Op deze flyer kan u ons aanbod terugvinden. Heeft u nog vragen, mail ze gerust naar fien@vdrg.be

Exclusief voor VDRG-leden : 10 lessen AquaFitness aan 40€ ipv 80€ Wanneer: vanaf 23/4 t.e.m. 26/6
(23/4 - 30/4 - 7/5 - 14/5 - 21/5 - 28/5 - 4/6 - 11/6 - 18/6 - 26/6)

Locatie: zwembad in het UZ Gent, K7

Beste koppeldansers van het 1ste jaar sept./okt. groep, klik op deze link om alle info omtrent de herhalingsweken en evaluatie te bekijken.
Beste koppeldansers van het 2de t.e.m. 6de jaar, klik op deze link om alle info omtrent de herhalingsweken en evaluatie te bekijken.

Zomerworkshops
Om te zorgen dat je ‘dansactief’ blijft, organiseren wij tijdens de maanden mei, juni en augustus enkele boeiende workshops! Zo kan je jouw danskennis uitbreiden en er iedereen mee verrassen op de dansvloer!
In slechts twee uur krijg je een leuke choreografie aangeleerd. Download de folder.

ShowTime 2015 komt eraan! Bekijk de folder.
Uur- en datarooster voor het dansjaar 2014-15U kan het huidige uur- en datarooster (2 pagina's) bekijken op vdrg.be/pdf/UUR+DATAROOSTER_2014-15.pdf.

Dansligakaarten
Beste koppeldansers, jullie kunnen de lidkaarten van de Dansliga ophalen op de oefenavonden!
Tot gauw.

Dit seizoen werken we samen verder met Admir van Team Shmetta voor de lessen Breakdance. Team Shmetta is een BBoy Crew die op het hoogste internationale niveau aan competities deelneemt (en wint)! Kijk naar deze video om te zien wat ze allemaal in hun mars hebben!

Voor onze HipHop afdeling werken we samen met toplesgevers.
Een filmpje kan je terugvinden op youtube.com/watch?v=b1SmPoUH6qQ.
Vanaf volgend schooljaar zullen we Roger (SYTYCD) als lesgever in onze dansschool hebben!!

Beste leden, uw mutualiteitspapieren kunnen per mail of op de lokatie zelf ingevuld worden. Gelieve deze niet via de post te doen. Dank u! Bekijk de mail met meer info omtrent de regeling voor de mutualiteitenspapieren.

Foto's van onze activiteiten feesten staan op onze Flickr-pagina.
Video's op onze Vimeo-pagina.   

 

VDRG Polo's en Sweaters te koop

U kan onze VDRG-kledij rechtstreeks aankopen in de Gasmeterlaan 107 tijdens de lessen of zend ons een email om de bestelling te plaatsen. (12 Euro voor een polo en 25 Euro voor een sweater)