Word fan van onze facebookpagina en wees altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en evenementen van je favoriete dansschool.

nieuws

 

Uur- en datarooster voor het dansjaar 2014-15U kan het huidige uur- en datarooster (2 pagina's) bekijken op vdrg.be/pdf/UUR+DATAROOSTER_2014-15.pdf.

Nieuwe Vaart onderbroken:
Tijdens de wegenwerken in de buurt van de Gasmeterlaan wordt er regelmatig een verkeerswijziging doorgevoerd. De laatste info kan u terugvinden op mobiliteitgent.be/gasmeterlaan-nieuwevaart

Dansligakaarten
Beste koppeldansers, jullie kunnen de lidkaarten van de Dansliga ophalen op de oefenavonden!
Tot gauw.

Op beide zondagen 15 februari en 8 maart gaan er geen oefenavonden door voor de 1ste en 2de jaars aangezien op de zaterdagen 14 februari en 7 maart er telkens een feestdansavond is voor alle dansjaren.

Dit seizoen werken we samen verder met Admir van Team Shmetta voor de lessen Breakdance. Team Shmetta is een BBoy Crew die op het hoogste internationale niveau aan competities deelneemt (en wint)! Kijk naar deze video om te zien wat ze allemaal in hun mars hebben!

Voor onze HipHop afdeling werken we samen met toplesgevers.
Een filmpje kan je terugvinden op youtube.com/watch?v=b1SmPoUH6qQ.

Beste leden, uw mutualiteitspapieren kunnen per mail of op de lokatie zelf ingevuld worden. Gelieve deze niet via de post te doen. Dank u! Bekijk de mail met meer info omtrent de regeling voor de mutualiteitenspapieren.

Foto's van onze activiteiten feesten staan op onze Flickr-pagina.
Video's op onze Vimeo-pagina.   

 

VDRG Polo's en Sweaters te koop

U kan onze VDRG-kledij rechtstreeks aankopen in de Gasmeterlaan 107 tijdens de lessen of zend ons een email om de bestelling te plaatsen. (12 Euro voor een polo en 25 Euro voor een sweater)