Word fan van onze facebookpagina en wees altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en evenementen van je favoriete dansschool.

nieuws

 
 

Alle Fit-, Solo- , Kids-, Hiphop-, Breakdance- en Academylessen lopen door tot en met zaterdag 7/06

De herhalingslessen voor de koppeldansers komen eraan, u kan een overzicht terugvinden op vdrg.be/pdf/herhalingsweken_2014.pdf, alvast veel succes gewenst!

De Lenteworkshops komen eraan, iedere woensdag van 07/05 tem 18/06. Bekijk de inhoud van de workshops en alle verdere info op vdrg.be/mail/Lenteworkshops

Op 10/03 start de kaartjesverkoop van ShowTime, U kan de kaartjes verkrijgen op de danslocaties wanneer de lessen er doorgaan.
Opgelet, de kaartjes zijn ondertussen bijna allemaal uitverkocht!! Er zijn wel nog kaartjes voor de zondagnamiddag.
De laatste info omtrent het programma kan u terugvinden op vdrg.be/mail/ShowTime
Algemene info omtrent de repetities kan u bekijken op vdrg.be/pdf/generale-repetitie.pdf en op vdrg.be/pdf/repetities-ST2014.pdf

Koppeldans januari-groep heeft vanaf woensdag 23 april iedere woensdag om 20u les in het Sint-Jan i.p.v. 21u

VDRG Dansschool doet mee aan het gratis dansfestival 'les goûts de gand' op zaterdag 24 mei op het Sint Baafsabdij en het Baudelopark. De VDRG geeft er de Bachatango en Discoswing lessen, respectievelijk om 17u en om 21u.

krantenartikel van het Laatste nieuws op dinsdag 28/01

nieuwsreportage van AVS

Beste leden, uw mutualiteitspapieren kunnen per mail of op de lokatie zelf ingevuld worden. Gelieve deze niet via de post te doen. Dank u! Bekijk de mail met meer info omtrent de regeling voor de mutualiteitenspapieren.

Het uurrooster voor het nieuwe seizoen 2013-14 staat online.

Het datarooster voor het nieuwe seizoen 2013-14 staat online.

De dansschool is deze zomer gesloten van 23 juni t.e.m. 27 juli.

Nieuw in onze rangen is een gediplomeerde leraar ballet van de koninklijke balletschool van A'pen. Hij zal voor ons de lessen op maandag verzorgen in het Sint-Janscollege in Sint-Amandsberg.

Vanaf heden werkt de VDRG samen met de sterren van Team Shmetta voor de lessen Breakdance. Team Shmetta is een BBoy Crew die op het hoogste internationale niveau aan competities deelneemt (en wint)! Kijk naar deze video om te zien wat ze allemaal in hun mars hebben!

   

 

Winnaars Twilight-bon HalloweenParty

Adinda Hellinck en Gertjan Bekaert wonnen de waardebon van Twilight Eetcafé en zijn daar - zoals je kan zien - heel blij mee! Zij waren het origineelst verkleed en dansten bovendien de griezeligste gangnam style.

 

Juweliers Geers sponsort 3 Ice Watches op de Halloween Kids feest

 

Foto's van onze activiteiten

 

 

 

VDRG Flasmob op de Gentse feesten

Op Vimeo staat er een filmpje van de FlasMob die enkele VDRG-dansers in elkaar gestoken hebben.

 

DVD Teaser ShowTime 2013

 

Music For Life: Thé Dansant om nooit te vergeten.

Een Thé Dansant in het kader van Music for Life waaraan de VDRG haar medewerking verleende. De dienst Geriatrie en Neurologie van het UZ Gent nodigde mensen met dementie, hun mantelzorgers en familie uit in de Vooruit in Gent.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

B-Boys in de Tolhuis bij Gent Dragons

Onze B-Boys traden samen met het VDRG ShowTeam samen op tijdens de laatste thuiswedstrijd va Basketbalploeg Gent Dragins in het Tolhuis-arena. Hieronder alvast een filmpje van de B-Boys

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

VDRG Polo's en Sweaters te koop

U heeft ze ongetwijfeld wel gezien op ShowTime 2012, onze witte polo's met oranje logo en oranje sweaters met zwart logo. U kan ze bij ons verkrijgen, 12 Euro voor een polo en 25 Euro voor een sweater, stuur ons een mailtje met onderwerp 'sweater-polo', vermeld uw naam, mailadres en wat u graag wenst.