Word fan van onze facebookpagina en wees altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en evenementen van je favoriete dansschool.

nieuws

 

Het nieuwe uur- en datarooster voor het dansjaar 2014-15 is er!
Nieuw dit jaar zijn de lessen Argentijnse Tango, Swing en Bachata (reeks van 10 lesdagen).
U kan het uur- en datarooster bekijken op vdrg.be/pdf/UUR+DATAROOSTER_2014-15.pdf.
De prijzen kan u terugvinden op vdrg.be/pdf/VDRG_PRIJSLIJST_SITE_2014.pdf.

Mogelijke hinder op de Gasmeterlaan van maandag 13 t.e.m. donderdag 16 oktober:
Maandag, dinsdag, woensdag: frezen en aanleggen onderlaag -> hinder zal beperkt zijn, behalve misschien sporadisch een half uur doet Aswebo het nodige om de inrit toegankelijk te houden.
Donderdag: aanleggen toplaag (verharding): de aanleg gebeurt wellicht rond de middag en dan zal de parking gedurende een 2-tal uren niet bereikbaar zijn.
Als de werken volgens planning verlopen zal vanaf vrijdag de inrit terug normaal bereikbaar zijn.

Wondelgembrug onderbroken:
In de week van 6 – 10 oktober start de aannemer met werkzaamheden aan de Wondelgembrug. Tijdens de werken wordt de Wondelgembrug onderbroken voor alle weggebruikers. De werkzaamheden aan de brug zullen ongeveer twee maanden duren. De uiteindelijke einddatum is afhankelijk van de weersomstandigheden en evoluties op de werf.

  • Autoverkeer kan gedurende deze periode de brug niet over en moet omrijden.
  • Voetgangers kunnen tijdens de werken aan de Wondelgembrug steeds de naastliggende voetgangersbrug gebruiken.
  • Fietsers kunnen omrijden via de Nieuwevaartbrug of de Gaardeniersbrug.

Gratis Masterclass BOKWA voor alle VDRG-leden op zondag 2 november van 9u30-11u in de Gasmeterlaan 107.
Bokwa is een nieuw en compleet andere benadering van groepstraining die zich momenteel heel snel verspreid over de hele wereld. Voor meer info, ga naar de evenementen-pagina of download de brochure met meer info op vdrg.be/pdf/bokwa.pdf.

Op zondag 30 november ondergaat de zaal op de Gasmeterlaan een kerstmetamorfose. Er is op die dag geen les, maar de oefenavond gaat wel door.

Dit seizoen werken we samen verder met Admir van Team Shmetta voor de lessen Breakdance. Team Shmetta is een BBoy Crew die op het hoogste internationale niveau aan competities deelneemt (en wint)! Kijk naar deze video om te zien wat ze allemaal in hun mars hebben!

Voor onze HipHop afdeling werken we samen met toplesgevers.
Een filmpje kan je terugvinden op youtube.com/watch?v=b1SmPoUH6qQ.

Beste leden, uw mutualiteitspapieren kunnen per mail of op de lokatie zelf ingevuld worden. Gelieve deze niet via de post te doen. Dank u! Bekijk de mail met meer info omtrent de regeling voor de mutualiteitenspapieren.

Foto's van de initiaties tijdens de Gentse feesten staan op onze Flickr-pagina.
Video's op onze Vimeo-pagina.   

 

VDRG Polo's en Sweaters te koop

U kan onze VDRG-kledij rechtstreeks aankopen in de Gasmeterlaan 107 tijdens de lessen of zend ons een email om de bestelling te plaatsen. (12 Euro voor een polo en 25 Euro voor een sweater)