Word fan van onze facebookpagina en wees altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en evenementen van je favoriete dansschool.

nieuws

 

Krantje VDRG
Bekijk de krantje op vdrg.be/pdf/VDRG-krantje-jan-2016.pdf.

Het uurrooster 2015-16 is in twee delen te bekijken in pdf-formaat.
uurrooster jeugd (3-15jaar)
uurrooster volwassenen (+15jaar)

Op ons datarooster kan u alle evenementen, en les- en verlofdagen terugvinden. Het datarooster kan u hier downloaden.Beste leden,

Februari wordt een heuse 'dansmaand'. Er zijn er heel wat verschillende dansdata. We kennen ondertussen de bekende dans- & oefenavonden op de Gasmeterlaan maar vanaf 6 februari is er ook maandelijks een DansKaffee. Deze worden gehouden in Rest-eau-café in S&R Rozebroeken (Victor Braeckmanlaan 180, 9040 Gent). Meer info over dit event, zie afbeelding onderaan de mail. (Indien je geen afbeelding ziet, moet je waarschijnljk je mailprogramma de toestemming geven om de afbeeldingen te bekijken, of klik hier helemaal bovenaan de site op 'bekijk in uw browser'.)

Hieronder de lijst met dansmogelijkheden in de maand februari:

  • zaterdag 6 februari: NIEUW! DansKaffee in S&R Rozebroeken om 20u, 4€ inkom
  • zondag 7 februari: Oefenavond
  • vrijdag 12 februari: Oefenavond om 20u, inkom aan 50% = 2€
  • zaterdag 13 februari: Salsa Picante 20u workshop, 21u start dansavond SP
  • zondag 14 februari: Dansavond start 19u30, wie in rood/wit gekleed is, gratis inkom
  • zaterdag 20 februari: Dansavond
  • zondag 21 februari: Oefenavond
  • zaterdag 27 februari: geen activiteiten!
  • zondag 28 februari: Oefenavond

Foto's van de wedstrijd in Bocholt en Destelbergen staan op onze Flickr-pagina.

Aangepaste oprit aan de Gasmeterlaan
Door de werken die er op de Tondeliersite doorgaan is de huidige oprit een goede 30 meter naar 'voor verlegd'. Opgelet dus dat je er niet voorbijrijdt! Zie foto's hieronder.Beste Ballerina's Kids (8-12j), vanaf januari 2016 is er een uniform voor de lessen nodig. Dit is te koop bij Larabesko, Bagattenstraat 122, te 9000 Gent. Het uniform is 'TC 0002 C kleur BMC', de prijs is 24,65 Euro. De lichtroze collants en lichtroze balletschoentjes blijven eveneens onderdeel van het uniform.
Niet verplicht zijn rokje en cache coeur. Wie een rokje wil, dan moet dat eveneens lichtroze zijn en in voile. Voor een cache coeur is het kleur ook lichtroze.

In september starten we met een nieuwe reeks danslessen op zondagvoormiddag in sporthal Tolhuis: Dans Anders. Dit is dans voor kinderen en jongeren met een matige verstandelijke beperking met of zonder fysieke beperking.
De folder met de uren en info omtrent de inhoud kan u downloaden op vdrg.be/pdf/DansAnders.pdf

Dit seizoen werken we samen verder met Admir van Team Shmetta voor de lessen Breakdance. Team Shmetta is een BBoy Crew die op het hoogste internationale niveau aan competities deelneemt (en wint)! Kijk naar deze video om te zien wat ze allemaal in hun mars hebben!

Voor onze HipHop afdeling werken we samen met toplesgevers.
Een filmpje kan je terugvinden op youtube.com/ watch?v=b1SmPoUH6qQ.
Vanaf volgend schooljaar zullen we Roger (SYTYCD) als lesgever in onze dansschool hebben!!

Beste leden, uw mutualiteitspapieren kunnen per mail of op de lokatie zelf ingevuld worden. Gelieve deze niet via de post te doen. Dank u! Bekijk de mail met meer info omtrent de regeling voor de mutualiteitenspapieren.

Foto's van onze activiteiten feesten staan op onze Flickr-pagina.
Video's op onze Vimeo-pagina.   

 

VDRG Polo's en Sweaters te koop

U kan onze VDRG-kledij rechtstreeks aankopen in de Gasmeterlaan 107 tijdens de lessen of zend ons een email om de bestelling te plaatsen. (12 Euro voor een polo en 25 Euro voor een sweater)