Word fan van onze facebookpagina en wees altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en evenementen van je favoriete dansschool.

nieuws

 

U heeft ongetwijfeld de mooie halloweenversiering opgemerkt in de VDRG op de Gasmeterlaan?! Op zondag 30 november wordt de VDRG in een magische kerstsfeer omgetoverd. Omdat we niet graag half werk verrichten, vraagt dit toch wel wat werk en tijd. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers om mee te helpen de zaal te versieren.
Kan u zich beschikbaar maken op zondag 30 november van 10u tot 17u? U bent er van harte welkom! Gelieve ons een seintje te geven op wim@vdrg.be. We maken er een sfeervolle en plezante dag van!

Het nieuwe uur- en datarooster voor het dansjaar 2014-15 is er!
Nieuw dit jaar zijn de lessen Argentijnse Tango, Swing en Bachata (reeks van 10 lesdagen).
U kan het uur- en datarooster (3 pagina's) bekijken op vdrg.be/pdf/UUR+DATAROOSTER_2014-15.pdf.

Wondelgembrug onderbroken:
Tijdens de wegenwerken in de buurt van de Gasmeterlaan wordt de Wondelgembrug onderbroken voor alle weggebruikers. De werkzaamheden aan de brug zullen ongeveer twee maanden duren. De uiteindelijke einddatum is afhankelijk van de weersomstandigheden en evoluties op de werf.

  • Autoverkeer kan gedurende deze periode de brug niet over en moet omrijden.
  • Voetgangers kunnen tijdens de werken aan de Wondelgembrug steeds de naastliggende voetgangersbrug gebruiken.
  • Fietsers kunnen omrijden via de Nieuwevaartbrug of de Gaardeniersbrug.

Masterclass BOKWA
De Masterclass op zondag 2 november was super-leuk! Kon u er niet bijzijn? Bekijk dan een sfeervol filmpje op onze Vimeo-pagina. (vimeo.com/110795281)

Op zaterdag 20 december is er geen les op de locatie Hipso.

Op zondag 30 november ondergaat de zaal op de Gasmeterlaan een kerstmetamorfose. Er is op die dag geen les, maar de oefenavond gaat wel door. Wenst u mee te helpen met de opbouw van de kerstversiering? Mail dan naar info@vdrg.be!

Dit seizoen werken we samen verder met Admir van Team Shmetta voor de lessen Breakdance. Team Shmetta is een BBoy Crew die op het hoogste internationale niveau aan competities deelneemt (en wint)! Kijk naar deze video om te zien wat ze allemaal in hun mars hebben!

Voor onze HipHop afdeling werken we samen met toplesgevers.
Een filmpje kan je terugvinden op youtube.com/watch?v=b1SmPoUH6qQ.

Beste leden, uw mutualiteitspapieren kunnen per mail of op de lokatie zelf ingevuld worden. Gelieve deze niet via de post te doen. Dank u! Bekijk de mail met meer info omtrent de regeling voor de mutualiteitenspapieren.

Foto's van de initiaties tijdens de Gentse feesten staan op onze Flickr-pagina.
Video's op onze Vimeo-pagina.   

 

VDRG Polo's en Sweaters te koop

U kan onze VDRG-kledij rechtstreeks aankopen in de Gasmeterlaan 107 tijdens de lessen of zend ons een email om de bestelling te plaatsen. (12 Euro voor een polo en 25 Euro voor een sweater)