Word fan van onze facebookpagina en wees altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en evenementen van je favoriete dansschool.

nieuws

 

Het uurrooster voor het nieuwe seizoen is zo goed als helemaal af! Hier kan je alvast het uurrooster 2015-2016 downloaden. Opgelet, er kunnen nog kleine aanpassingen gebeuren!
De opendansweek met gratis proeflessen loopt van 7 t.e.m. 13 september, de reguliere danslessen starten vanaf 14 september. Inschrijven kan op de opendansweek of tijdens de eerste les waaraan je deelneemt.

In september starten we met een nieuwe reeks danslessen op zondagvoormiddag in sporthal Tolhuis: Dans Anders. Dit is dans voor kinderen en jongeren met een matige verstandelijke beperking met of zonder fysieke beperking.
De folder met de uren en info omtrent de inhoud kan u downloaden op vdrg.be/pdf/DansAnders.pdf

Nieuwe Zomercursussen Fitdans
Vanaf 11/6 t.e.m. 27/8 zijn er 4 energieke lessen om fit, soepel en sterk te blijven de hele zomer lang.
Op deze flyer kan u ons aanbod terugvinden.
Heeft u nog vragen, mail ze gerust naar fien@vdrg.be

Zomerworkshops
Om te zorgen dat je ‘dansactief’ blijft, organiseren wij tijdens de maanden mei, juni en augustus enkele boeiende workshops! Zo kan je jouw danskennis uitbreiden en er iedereen mee verrassen op de dansvloer!
In slechts twee uur krijg je een leuke choreografie aangeleerd. Download de folder.

Uur- en datarooster voor het dansjaar 2014-15

Het uurrooster van 2015-14 zal hier te bekijken zijn vanaf vrijdag 26/06.

U kan het huidige uur- en datarooster (2 pagina's) bekijken op vdrg.be/pdf/UUR+DATAROOSTER_2014-15.pdf.

Dit seizoen werken we samen verder met Admir van Team Shmetta voor de lessen Breakdance. Team Shmetta is een BBoy Crew die op het hoogste internationale niveau aan competities deelneemt (en wint)! Kijk naar deze video om te zien wat ze allemaal in hun mars hebben!

Voor onze HipHop afdeling werken we samen met toplesgevers.
Een filmpje kan je terugvinden op youtube.com/ watch?v=b1SmPoUH6qQ.
Vanaf volgend schooljaar zullen we Roger (SYTYCD) als lesgever in onze dansschool hebben!!

Beste leden, uw mutualiteitspapieren kunnen per mail of op de lokatie zelf ingevuld worden. Gelieve deze niet via de post te doen. Dank u! Bekijk de mail met meer info omtrent de regeling voor de mutualiteitenspapieren.

Foto's van onze activiteiten feesten staan op onze Flickr-pagina.
Video's op onze Vimeo-pagina.   

 

VDRG Polo's en Sweaters te koop

U kan onze VDRG-kledij rechtstreeks aankopen in de Gasmeterlaan 107 tijdens de lessen of zend ons een email om de bestelling te plaatsen. (12 Euro voor een polo en 25 Euro voor een sweater)