Word fan van onze facebookpagina en wees altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en evenementen van je favoriete dansschool.

nieuws

 

Admir palmt de VRT in!Supporter voor Admir op de Red Bull BC One Cypher op 1mei! Dat de beste (Admir natuurlijk) moge winnen!!

ZOMERCURSUS
Bekijk de info vdrg.be/zomer.

Het uurrooster 2015-16 is in twee delen te bekijken in pdf-formaat.
uurrooster jeugd (3-15jaar)
uurrooster volwassenen (+15jaar)

Op ons datarooster kan u alle evenementen, en les- en verlofdagen terugvinden. Het datarooster kan u hier downloaden.

Foto's van de wedstrijd in Bocholt en Destelbergen staan op onze Flickr-pagina.

Aangepaste oprit aan de Gasmeterlaan
Door de werken die er op de Tondeliersite doorgaan is de huidige oprit een goede 30 meter naar 'voor verlegd'. Opgelet dus dat je er niet voorbijrijdt! Zie foto's hieronder.Beste Ballerina's Kids (8-12j), vanaf januari 2016 is er een uniform voor de lessen nodig. Dit is te koop bij Larabesko, Bagattenstraat 122, te 9000 Gent. Het uniform is 'TC 0002 C kleur BMC', de prijs is 24,65 Euro. De lichtroze collants en lichtroze balletschoentjes blijven eveneens onderdeel van het uniform.
Niet verplicht zijn rokje en cache coeur. Wie een rokje wil, dan moet dat eveneens lichtroze zijn en in voile. Voor een cache coeur is het kleur ook lichtroze.

In september starten we met een nieuwe reeks danslessen op zondagvoormiddag in sporthal Tolhuis: Dans Anders. Dit is dans voor kinderen en jongeren met een matige verstandelijke beperking met of zonder fysieke beperking.
De folder met de uren en info omtrent de inhoud kan u downloaden op vdrg.be/pdf/DansAnders.pdf

Dit seizoen werken we samen verder met Admir van Team Shmetta voor de lessen Breakdance. Team Shmetta is een BBoy Crew die op het hoogste internationale niveau aan competities deelneemt (en wint)! Kijk naar deze video om te zien wat ze allemaal in hun mars hebben!

Beste leden, uw mutualiteitspapieren kunnen per mail of op de lokatie zelf ingevuld worden. Gelieve deze niet via de post te doen. Dank u! Bekijk de mail met meer info omtrent de regeling voor de mutualiteitenspapieren.

Foto's van onze activiteiten feesten staan op onze Flickr-pagina.
Video's op onze Vimeo-pagina.   

 

VDRG Polo's en Sweaters te koop

U kan onze VDRG-kledij rechtstreeks aankopen in de Gasmeterlaan 107 tijdens de lessen of zend ons een email om de bestelling te plaatsen. (12 Euro voor een polo en 25 Euro voor een sweater)