Word fan van onze facebookpagina en wees altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en evenementen van je favoriete dansschool.

nieuws

 

Nieuwe Zomercursussen Fitdans
Vanaf 11/6 t.e.m. 27/8 zijn er 4 energieke lessen om fit, soepel en sterk te blijven de hele zomer lang.
Op deze flyer kan u ons aanbod terugvinden.
Heeft u nog vragen, mail ze gerust naar fien@vdrg.be

Zomercursussen: Iedereen kent het gezegde 'rust roest'. Om dit fenomeen tegen te gaan zijn er tijdens de maanden mei en juni nog enkele zomercursussen aan heel democratische prijzen! Op deze flyer kan u ons aanbod terugvinden. Heeft u nog vragen, mail ze gerust naar fien@vdrg.be

Zomerworkshops
Om te zorgen dat je ‘dansactief’ blijft, organiseren wij tijdens de maanden mei, juni en augustus enkele boeiende workshops! Zo kan je jouw danskennis uitbreiden en er iedereen mee verrassen op de dansvloer!
In slechts twee uur krijg je een leuke choreografie aangeleerd. Download de folder.

Het (avond-)Lijndansen uit het Solodans-pakket gaat op donderdag 4 juni uitzonderlijk niet door en zal ingehaald worden op donderdag 11 juni.
Het 50+lijndansen uit de zomercursus gaat op donderdag 4 juni uitzonderlijk niet door en zal ingehaald worden op donderdag 25 juni.


Uur- en datarooster voor het dansjaar 2014-15U kan het huidige uur- en datarooster (2 pagina's) bekijken op vdrg.be/pdf/UUR+DATAROOSTER_2014-15.pdf.

Info omtrent de danstest voor de januari-groep vindt u hier.


De eerste en tweede jaars kunnen nog tot 24 mei op zondag naar de oefenavonden gaan.
- De derde en hogere jaars hebben oefenavond op zaterdag 23 en 30 mei, 6 en 13 juni en traditiegetrouw ook op zaterdag in de maand augustus (tijdens deze avonden mogen er ook gasten meekomen!)
- Op vrijdag 29 mei is er van 21u00 tot 23u00 een oefenavond enkel voor de eerstejaars die aan de evaluatie deelnemen van de januari-groep.
- De eerstejaars sept/okt-groep kunnen vanaf 30 mei de oefenavonden op zaterdag volgen.
- De eerstejaars januari-groep kunnen vanaf 6 juni de oefenavonden op zaterdag volgen.

Dit seizoen werken we samen verder met Admir van Team Shmetta voor de lessen Breakdance. Team Shmetta is een BBoy Crew die op het hoogste internationale niveau aan competities deelneemt (en wint)! Kijk naar deze video om te zien wat ze allemaal in hun mars hebben!

Voor onze HipHop afdeling werken we samen met toplesgevers.
Een filmpje kan je terugvinden op youtube.com/ watch?v=b1SmPoUH6qQ.
Vanaf volgend schooljaar zullen we Roger (SYTYCD) als lesgever in onze dansschool hebben!!

Beste leden, uw mutualiteitspapieren kunnen per mail of op de lokatie zelf ingevuld worden. Gelieve deze niet via de post te doen. Dank u! Bekijk de mail met meer info omtrent de regeling voor de mutualiteitenspapieren.

Foto's van onze activiteiten feesten staan op onze Flickr-pagina.
Video's op onze Vimeo-pagina.   

 

VDRG Polo's en Sweaters te koop

U kan onze VDRG-kledij rechtstreeks aankopen in de Gasmeterlaan 107 tijdens de lessen of zend ons een email om de bestelling te plaatsen. (12 Euro voor een polo en 25 Euro voor een sweater)